ApeleazaContact

Fie ca este vor38ba de un bal mascat, de balul de absolvire a liceului, de o zi onomastica sau pur si simplu de o petrecere grandioasa, te invitam sa petreci clipe minunate alaturi de cei dragi.

Cu o capacitate de peste 200 de locuri, restaurantul nostru este locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat in compania prietenilor sau a familiei.
Suntem singurul restaurant din oras care nu percepe taxa pentru ospatari si bucatari. La cerere, asiguram ornatul salii – intr-o varietate larga de culori si modele.

Restaurantul dispune de sonorizare proprie, jocuri de lumini, lasere, tunuri de fum si spuma, instalatii de baloane de sapun.

9Z1A2564

Limuzina noastra va asteapta pentru a va duce in cele mai minunate locuri, pentru a fi un mijloc de transport modern si elegant in drumul dumneavoastra catre evenimentul planificat.

Partenerii nostri va sunt alaturi oferindu-va  servicii pentru imortalizarea clipelor de neuitat si va pun la dispozitie aparatura profesionala pentru a nu pierde nimic important sau pur si simplu pentru a va putea aminti cu placere momentele petrecute la Pensiunea Bianca. Focul de artificii (asigurat de personal calificat) poate completa cu succes un moment special din viata dumneavoastra.

Avem o colaborare foarte buna cu magazine de profil din orasul Botosani pentru a va asigura tinuta perfecta, fie ca este vorba de un costum barbatesc pentru un eveniment deosebit sau un costum de mire, rochii de mireasa, fie tot ceea ce trebuie pentru crestinarea unui nou-nascut. Toate aceste tinute, va sunt oferite de magazinul Gabriel (pietonalul Transilvaniei).

Pentru a face sederea in Municipiul Botosani cat mai placuta am identificat cateva obiective turistice tocmai pentru a veni in ajutorul dumneavoastra

Restaurant modern cu o capacitate de 200 locuri si terasa de vara cu 80 locuri cu sonorizare proprie, jocuri de lumini, aer conditionat

Restaurant

Restaurant

Pensiunea BiancaBotosani

Va invitam sa va petreceti vacanta sau calatoria de afaceri la Pensiunea Bianca, unde puteti beneficia de tot confortul si va puteti simti ca acasa.

Cazare

Cazare

Pensiunea BiancaBotosani